Webinaari

Lasikatto rikki suosittelurekrytoinnin avulla

Tallenteet

[Webinaari] Lasikatto rikki suosittelurekrytoinnin avulla

Tiistaina 5. huhtikuuta klo 9.00 (60min)

Nykyisten työntekijöiden suositteluihin pohjauvasta rekrytoinnista yleensä ajatellaan, että se ei tue yrityksen moninaisuustavoitteita, sillä suositusten pohjalta saadaan lisää suosittelijoiden itsensä kaltaisia henkilöitä. Mutta kun aiheeseen sukeltaa tarkemmin esimerkiksi tutkimuksiin tutustumalla, niin huomataan että tämä ei pidä paikkaansa.

Huonosti tehtynä suosittelurekrytointi voi tosiaan olla vaaraksi yrityksen diversiteettitavoitteille mutta hyvin tehtynä se vahvistaa yrityksen monimuotoisuutta ja koko yrityskulttuuria. Tule kuulemaan organisaatiopsykologi ja rekrytointikouluttaja Juho Toivolan ja Talentech Finlandin maajohtaja Jerry Lindströmin ajatuksia siitä, miten suosittelurekrytointia voidaan tehdä läpinäkyvästi kaikki osapuolet huomioiden ja organisaation diversiteetin rakentumista samalla vahvistaen.

 

Tulet kuulemaan lisää ainakin seuraavista:

  • Vahvistaako vai rikkooko suosittelurekrytointi diversiteetin lasikaton?
  • Miten suosittelua voidaan hyödyntää yhtenä rekrymarkkinoinnin kanavana?
  • Mitä haasteita ja ongelmia suosittelujen hyödyntäminen tuo mukanaan?
  • Miten näitä mahdollisia ongelmia voidaan ratkaista? 
  • Talentechin suosittelurekrytointityökalun demo irecommend: mikä se on?

 

Webinaarista saat mukaasi käytännön vinkkejä ja uusia ideoita suosittelujen hyödyntämiseen rekrytoinneissa.

Webinaari on kaikille avoin etätapahtuma ja - mikä parasta - ilmainen!

 

 

Juho Toivola

Organisaatiopsykologi ja rekrytointikouluttaja

Juho on Suomen tunnetuimpia rekrytoinnin konsultteja ja täydennyskouluttajia. Hän on työskennellyt rekrytoinnin parissa mm. suorahakukonsulttina, henkilöarviointipsykologina sekä Finnairin ja Elisan rekrytoinnista vastaavana johtajana. Tällä hetkellä hän kouluttaa ja konsultoi asiakkaitaan Digital Minds Oy:n kautta, ja toimii partnerina henkilöarviointiyritys Asselmointi Oy:ssä. Juhon intohimo on saada ihmiset noudattamaan yksinkertaisia ja tehokkaita toimintatapoja rekrytoinnissa.

Jerry Lindström

Maajohtaja , Talentech Finland

Jerry on tullut osaksi Talentech perhettä jo vuonna 2017. Hänellä on laaja-alaista tietoa ja näkemystä HR-tech alasta, talenttien hallinnan eri osa-alueista, niin houkuttelusta ja rekrytoinnista aina talenttien johtamiseen asti.

Jerry on jo pitkään auttanut yrityksiä saavuttamaan tavoitteet erityisesti rekrytointien osalta ja hänellä onkin erityisosaamista rekrytointijärjestelmä ReachMee:stä. Talentechin kasvamisen myötä hän on auttanut yrityksiä myös muissa merkittävissä asioissa, kuten perehdytyksessä ja sitoutumisen sekä henkilöstön työtyytyväisyyden parantamisessa.

Talentech Finland

Talentech Finland

Vuonna 2019 neljä markkinoiden johtavaa HR-tech -alan yritystä yhdistyi. Kilpailijoista tuli yhteistyökumppaneita; HR Manager, ReachMee, Webcruiter sekä Talmundo ovat nyt yhdessä jotakin parempaa – Talentech! Lisäksi Talentech perhe on kasvanut matkan varrella kun saimme pulssityökalu Weeklin, suosittelurekrytointityökalu irecommendin ja data ja analytiikka järjestelmä Ontamen osaksi tuoteperhettämme.

Olemme vuosien varrella tarjonneet parhaat työkalut Talent Acquisition -prosessin eri vaiheisiin. Nyt, yhtenäisenä yrityksenä, voimmekin tarjota asiakkaillemme laajemman alustan työkaluja, jotka auttavat yrityksiä viemään HR -prosessit seuraavalle tasolle.

Oli haasteena sopivien henkilöiden houkuttelu, rekrytointi, perehdytys tai kenties talentin hallinta, autamme Sinua joka vaiheessa. Siten voit keskittyä olennaiseen – mielenkiintoisten henkilöiden tapaamiseen, valintaan – ja tietysti siihen, että he tuntevat olonsa tervetulleeksi yrityksessänne.

Ota yhteyttä

Mikäli mieleesi herää kysymyksiä ilmoittautumiseen, webinaariin tai Talentechin tapahtumiin liittyen voit olla vapaasti yhteydessä tapahtuman järjestäjä Angelikaan sähköpostitse, angelika.toivanen@talentech.com