Webinaari

[Webinaari Tallenne] HR KPI:t

Tallenteet

[Webinaari Tallenne] HR KPI:t - Mitä mitataan ja mitä hyötyä mittaamisesta on?

Henkilöstön hallinnassa käytettäviä mittareita saattaa olla vaikea määrittää - puhumattakaan mitattujen tulosten euroistamisesta ja konkreettisen hyödyn ymmärtämisestä. 

Käytettäviä mittareita on lukuisia, joista tutuimpia ovat esimerkiksi hakijoiden lähde, rekrytointien läpivientiaika ja työsuhteen kesto. Toinen haaste mittaamisessa mittareiden määrittämisen lisäksi voi olla ettei ymmärretä mitä mittareita käytetään ja miksi oikeasti mitataan. 

Aamun aikana: 

  • Opit työsuhteen eri vaiheiden tärkeät KPI:t
  • Tiedät mistä mittaaminen kannattaa aloittaa
  • Inspiroidu miten mittareista saatua tietoa voidaan hyödyntää 

 

Saat tallenteen käyttöösi täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tällä sivulla! 

Loimme webinaariin liittyen myös maksuttoman HR KPI:t oppaan, jonka myös sinä pääset lataamaan osoitteessa https://content.talentech.com/hr-kpi-opas

Jos haluat keskustella lisää aiheesta kanssamme voit jättää yhteystietosi täällä ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Sami Karadeniz

Psychologist Consultant, Aon Assessment

Sami Karadeniz on psykologi ja hän työskentelee henkilöarviointikonsulttina Aon Assessmentilla. Työpsykologian lisäksi Samilla on kokemusta psykologisista arvioista myös erikoissairaanhoidon puolelta.

Jerry Lindström

Country Manager , Talentech Finland

Jerry on tullut osaksi Talentech perhettä jo vuonna 2017. Hänellä on laaja-alaista tietoa ja näkemystä HR-tech alasta, talenttien hallinnan eri osa-alueista, niin houkuttelusta ja rekrytoinnista aina talenttien johtamiseen asti.

Jerry on jo pitkään auttanut yrityksiä saavuttamaan tavoitteet erityisesti rekrytointien osalta ja hänellä onkin erityisosaamista rekrytointijärjestelmä ReachMee:stä. Talentechin kasvamisen myötä hän on auttanut yrityksiä myös muissa merkittävissä asioissa, kuten perehdytyksessä ja sitoutumisen sekä henkilöstön työtyytyväisyyden parantamisessa.

Talentech Finland

Talentech Finland

Talentech on yksi yhtenäinen HR-alusta, jonka avulla voit hallinnoida kaikkia HR-prosessejasi alusta loppuun yhdessä paikassa. Oli haasteenasi talenttien houkuttelu, rekrytointi, perehdytys, sitouttaminen tai kehittäminen – autamme sinua joka vaiheessa!

Autamme sinua työskentelemään modernilla ja tulevaisuudenkestävällä tavalla, hallinnoimaan HR-prosesseja ja dataa onnistuneesti huolehtien samalla yrityksesi tietoturvallisuudesta.

Kehitetään siis yhdessä HR-prosessejasi! Voit valita kehityskohteet omien tarpeidesi mukaan tai aloittaa kehittämään koko talenttien elinkaarta ottamalla kaiken käyttöösi - HR-järjestelmä, rekrytointijärjestelmä, suosittelurekrytointityökalu, HR data- ja analytiikkatyökalu, perehdytysjärjestelmä, pulssityökalu, offboarding-järjestelmä.

Aon Assessment

Aon Assessment on johtava rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen keskittyvien online-pohjaisten henkilöarviointimenetelmien suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut yritys.

Ota yhteyttä

Mikäli kohtaat hankaluuksia webinaariin ilmoittautumisessa tai mieleesi herää mitä tahansa kysyttävää tapahtumaan liittyen voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjä Angelikaan sähköpostitse angelika.toivanen@talentech.com