Webinaari

[Webinaari tallenne] Kuuluuko kiire vakiosanastoosi?

Tallenteet

[Webinaari tallenne] Kuuluuko kiire vakiosanastoosi? - Johda muita ja itseäsi viisaammin

 

Kiire, kiire, kiire.. Miksi meillä on aina kiire? Vaaditaanko meiltä oikeasti supervoimia kaikkien tehtävien hoitamiseen vai onko kiire vain oman pään sisällä luomaa harhakuvaa? 

Tänä päivänä kiire tuntuu olevan enemmänkin normaali kuin poikkeus ja siihen vaikuttaa moni tekijä kuten työn vaatimukset, roolien selkeys, työmäärä ja itsensä ja muiden johtaminen. Välillä onkin hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään ja ymmärtämään, mistä kiire johtuu ja miten voisit lievittää tätä tunnetta pitääksesi huolta niin työhyvinvoinnista kuin työn tuloksista. Nyt on aikasi pysähtyä - meidän kanssamme!

Tule IKIGAI Assessments:in perustaja ja psykologikonsultti Elina Suutarisen ja Talentechin myyntikonsultti Pauliina Luukkaisen webinaariin herättelemään ajatuksia ainakin näistä aiheista: 

  • Itsensä ja muiden johtaminen kiireen keskellä
  • Yksilölliset tuntemukset ja ryhmän paine
  • Työn vaatimukset, priorisointi ja roolien selkeyden tärkeys
  • Suomen “Kiire-kulttuuri” ja sen vaikutukset
  • Keskittyminen ja tuottavuuden lisääminen
  • Vinkit kiireen välttämiseen!

 

Säästä siis itseäsi ja katso parhaat vinkit kiireen hillitsemiseen! 

Pääset tallenteeseen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Elina Suutarinen

Co-founder, psykologikonsultti, IKIGAI Assessments

Olen Elina Suutarinen, työelämän ilmiöihin erikoistunut psykologi ja konsultti. Minulla on usean vuoden kokemus erilaisten työyhteisöjen kanssa toimimisesta ja niiden kehittämisestä. Suuren osan työurastani olen keskittynyt rekrytointeihin ja psykologisiin henkilöarviointeihin. Näiden lisäksi sydämeni sykkii tiimien kehittämiselle ja työhyvinvoinnin teemoille, joiden parissa olenkin toiminut psykologikonsultin roolin lisäksi myös työterveyspsykologin tehtävissä.

Pauliina Luukkainen

Sales Executive, Talentech Finland

Olen Pauliina Luukkainen ja olen työskennellyt Talentechilla HR prosessien kehittämisen parissa jo 4 vuotta. Olen auttanut neljän vuoden aikana asiakkaitamme yhtenäistämään heidän HR prosesseja mm. houkuttelun, rekrytoinnin, perehdyttämisen, henkilöstön hallinnon sekä henkilöstön hyvinvoinnin parissa. Tavoitteeni on parantaa työntekijäkokemusta, jotta yritykset voivat luoda ainutlaatuisia ja pidempiä työsuhteita. Olen myös erityisen kiinnostunut työyhteisön hyvinvoinnista sekä miten löytää tasapaino työn ja yksityiselämän välille.

Talentech Finland

Vuonna 2019 neljä markkinoiden johtavaa HR-tech -alan yritystä yhdistyi. Kilpailijoista tuli yhteistyökumppaneita; HR Manager, ReachMee, Webcruiter sekä Talmundo ovat nyt yhdessä jotakin parempaa – Talentech! Lisäksi Talentech perhe on kasvanut matkan varrella kun saimme pulssityökalu Weeklin, suosittelurekrytointityökalu irecommendin ja data ja analytiikka järjestelmä Ontamen osaksi tuoteperhettämme.

Olemme vuosien varrella tarjonneet parhaat työkalut Talent Acquisition -prosessin eri vaiheisiin. Nyt, yhtenäisenä yrityksenä, voimmekin tarjota asiakkaillemme laajemman alustan työkaluja, jotka auttavat yrityksiä viemään HR -prosessit seuraavalle tasolle.

Oli haasteena sopivien henkilöiden houkuttelu, rekrytointi, perehdytys tai kenties talentin hallinta, autamme Sinua joka vaiheessa. Siten voit keskittyä olennaiseen – mielenkiintoisten henkilöiden tapaamiseen, valintaan – ja tietysti siihen, että he tuntevat olonsa tervetulleeksi yrityksessänne.

IKIGAI Assessments Oy

IKIGAI Assessments on moderni työpsykologiyritys. Tuemme asiakkaitamme osuvien rekrytointien tekemisessä sekä tiimien ja yksilöiden kehittämisessä. Tiimimme koostuu työelämään erikoistuneista psykologeista, joiden tausta on henkilöarviointityössä, työterveydessä ja HR:ssä.

Ota yhteyttä

Mikäli kohtaat hankaluuksia webinaariin ilmoittautumisessa tai mieleesi herää mitä tahansa kysyttävää tapahtumaan liittyen voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjä Angelikaan sähköpostitse angelika.toivanen@talentech.com